07 februára 2009

Nový design

blogger logoTen, kto dnes ráno zavítal na môj blog, uvidel nový header (hlavičku). Ráno som si ešte nebol istý, či dám nový dizajn na blog už dnes, ale pri skúšaní som sa rozhodol ho tam nechať.
Iste ste si však všimli, že na blogu nastali nedávno aj menšie zmeny. Pribudlo späť Jaiku, kvôli používateľom prehliadača Internet Explorer som musel zmeniť pozadie a označenia zmenili farbu (sú všetky zelené).


Vráťme sa však k headeru. Ak si ešte nepamätáte pôvodný, tak tu je:

movies, games, programs
Ako jeho náhradu som mal pripravené 4 varianty obrázkov. Najprv boli strašne veľké, lebo som nemal ani páru, aké sú dnes trendy a aký header vlastne mám mať. Tak som sa dozvedel, že prvé 2 hlavičky nevyhovujú.

Nádej zostávala teda v poslednej možnosti. Dnes ráno som však uvidel, že aj 200 pixelov na výšku je stále veľa a podarilo sa mi obrázok upraviť na výšku 150 pixelov. Tento header práve vidíte na svojom mieste (kuk hore :).

Aby ste však neboli ukrátení o minievolúciu headerov tohto blogu, prinášam vám obrázky všetkých verzií. Keďže ich už nepotrebujem a nie sú "in", môžete si ich stiahnuť a použiť na čokoľvek okrem peňažného zisku pre vás. Nech sa páči, tu sú:


movies, games, programs
movies, games, programs
movies, games, programs
Týmto článkom sa ešte chcem poďakovať Erice St.John, ktorá vytvorila jeden tvar, ktorý som pri vytváraní headeru použil.

Tak čo, hodí sa sem nový header?

pošli na vybrali.sme.sk

14 komentárov:

  1. Nedá sa dať dážď ako pozadie celého blogu? Vyzeralo by to krajšie možno :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. možno sa s tým pohrám nejak...asi by to šlo, len či by to IE zhltol, ale keby nie, tak by som nejako v html mohol vyriešiť, aby pre html bola len modrá farba ako je teraz, dík za tip.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To si nemôžem dovoliť, má ho priveľa ľudí.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. aj som seriozne uvazoval ze si dam na svoj blog nieco typu ak vam stranku zle zobrazuje, tak sa dajte vypchat a prejdite na novsiu verziu alebo na iny prehliadac XD
    ...inak ked si stanovis aj farbu aj das na pozadie nejaky obrazok, tak obrazok ukaze vo firefoxe a v ie zobrazi len farbu, tak je to imo lepsie ako byt uplne bez pozadia...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Header sme ti už zhodnotili, že je veľmi pekný. Takže ten nejdem riešiť... inak to pozadie predtým bolo super, akože toto je tiež v pohode - klasika... ale to predtým, no super, jáááj IE :)
    Obsah celý zelený je tiež fajn, je to lepšie ako predtým tie kaky farby :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Marty: pokúsim sa :)
    Laci: díky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Vidím, že sa ti podarilo zmeniť pozadie na dážď, dobrééé (možno by som dal ešte tmavšiu modrú).

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Díky, tmavša by už bola totálne depresívna :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Supeer :) Inak, ladíš s počasím momentálne

    OdpovedaťOdstrániť
  10. To však už v lete nebude pravodu.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. To síce nie, ale keď budem chcieť vidieť dážď, čo pri tých 40°C horúčavách bude dosť bežné, tak pôjdem na tvoj blog :)

    OdpovedaťOdstrániť

Pozri tiež:



Oficiálny e-mail: MGPJohny@gmail.com
Kopírujte len s mojím povolením alebo uveďte zdroj.

Johny ©2008-2009