26 januára 2008

Fabia a la Kolo


Škoda Fabia a la Kolo
Tento model je vyrobený z rovnakej vystrihovačky, akú som v predchádzajúcom článku opisoval ja. Je však výtvorom staršieho a skúsenejšieho vystrihovačkára. Obe Fabky vznikli za účelom zahnania nudy a takej malej stávky, ako sa kto s modelom "pohrá". A Mato_Kolo sa s týmto modelom naozaj pohral.

Ako si môžete sami všimnúť, on zvolil ako doplnok strešný box. Pomocou počítača a tlačiarne si vyrobil vlastnú ŠPZ-ku s jeho menom. Našťastie za papierovú značku sa nemusí platiť polatok 10 000 SK. Vyrobil aj vlastný dvojitý výfuk a aj predný rám okolo chladenia, ktorý je spravený z kovovej alumíniovej pásky. Dobre sa pozrite a uvidíte aj to,že spravil vlastné spätné zrkadlá.

Ako aj sami vidíte, pri modeloch môžete popustiť uzdu svojej fantázii a vyblázniť sa na modeli. Porovnajte fotky z predchádzajúceho článku s týmito a tak zbadáte mierne rozdiely medzi originálnym a vlastným postupom. Okrem iného zbadáte aj to, že on je skúsenejší modelár a aj to, že má lepší foťák :-). V nasledujúcom blogu bude návod na výrobu otáčacích kolies.

pošli na vybrali.sme.sk

2 komentáre:

  1. Johny B., Ďakujem ti za opis mojej Fabie;))) pekne si mi ju opisal, drzim palce pri lepeni dalsich, dufam ze uz zlozitejsich, modelov, s vyberom ti rad pomozem;)))

    Mato_Kolo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. hehe,vďaka za pomoc.Ešte opíšem aj tú osvetlenú,aspoň mám od Teba témy :)).Skôr ako však začnem so zložitejšími modelmi,musím dokončiť tie rozrobené ;-).

    OdpovedaťOdstrániť

Pozri tiež:



Oficiálny e-mail: MGPJohny@gmail.com
Kopírujte len s mojím povolením alebo uveďte zdroj.

Johny ©2008-2009