20 júna 2008

Next

Tak dnes som si pozrel tento film s názvom Next. Už keď som uvidel pár úvodných sekúnd filmu, vedel som, že to asi bude niečo sci-fi a ani som nebol až tak ďaleko.

Hlavnou postavou je Chris Johnson alias Frank Cadillac (jeho pseudonym). Chris pracuje ako kúzelník v jednom bare v Las Vegas, kde ľudom predvádza, že vie odkiaľ pochádzajú a čo sa im prihodí. Jeho obľubou je hrať v kasíne hazardné hry. Keďže je Chris obdarený zvláštnym zmyslom vidieť budúcnosť 2 minúty dopredu, vie, aké karty nasledujú. Akcia sa začína práve v kasíne, kde ho podozrievajú z podvádzania. Pri úteku zastaví pred činom "budúceho vraha" a stáva sa tak hľadaným. V tom čase však po ňom pátra už FBI. Chrisovi sa darí unikať, ale pri úniku stretáva ženu, ktorú predtým vídaval vo svojich víziách.
Volá sa Lis a mierne ju využije na svoj únik z Vegas. FBI po Chrisovi naďalej pátra, lebo potrebuje využiť jeho schopnosti k zastaveniu hroziaceho nebezpečenstva pre U.S.A. zo strany teroristov. Na pozadí hlavnej dejovej línie po celý čas prebieha ľúbostný vzťah Chrisa a Lis.
Chris sa rozhodne utiecť a Lis z toho vynechať, ale Chrisa chytí FBI a Lis dostanú teroristi. Chris však má schopnosť vidieť budúcnosť a ak sa jedná o Lis, tak ju dokáže vidieť aj pár hodín predtým, než sa niečo stane.
Chris sa bude snažiť zachrániť Lis pred teroristami a FBI zas zabrániť teroristickej hrozbe. Počas filmu budete mať možno niekedy pocit Dejavu, ale to k tomuto filmu určite patrí.
Koniec vám nejdem prezrádzať, pozrite si film sami a vychutnajte si ho.


O filme:

Žáner: akčný/dráma/sci-fi

Dĺžka: 96 minút

Krajina pôvodu: USA

Rok: 2007

Hrajú: Nicolas Cage(Chris); Julianne Moore(agentka FBI); Jessica Biel(Lis)


Moje hodnotenie: 6/10



Oficiálna stránka filmu: Next movie

DVD-obaly: Next obal

Iná recenzia: Recenzia

pošli na vybrali.sme.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Pozri tiež:



Oficiálny e-mail: MGPJohny@gmail.com
Kopírujte len s mojím povolením alebo uveďte zdroj.

Johny ©2008-2009