08 júna 2008

Vďaka!

Tento jednoduchý nadpis v sebe skrýva veľa. Už prešiel takmer polrok, čo som tu na blogu a páči sa mi tu. Rozhodol som sa zaspomínať si na začiatky.
O blogovaní mi raz na autobusovej zastávke povedal moj kamarát a spolužiak Marty191 . Zdalo sa mi to zaujímavé, tak som to vyskúšal. A bolo to fakt dobré rozhodnutie. Cez Martyho som spoznal ďalších fajn ľudí, ktorým sa chcem poďakovať. Najprv som si len pozeral linky na Martyho blogu.
Tak som sa dostal k Dávidovi . Dávid mal na blogu zaujímavú ponuku, ktorá sa mi vtedy nedala odmietnuť. Rozhodol som sa spriateliť blog s Dávidovým blogom. Napísal som mu mail a on to naozaj prijal, aj keď som bol ešte len malý sopliak v blogovaní. Takto som už mal 2 kamarátov, ktorí mi v mojich začiatkoch pomohli zlepšovať môj blog rôznymi doplnkami a vďaka nim sa mi návštevnosť zvyšovala. Presne tak, slovo "vďaka" ešte uvidíme v tomto článku veľakrát.
Zapojil som sa aj do Dávidovho hodnotenia blogov, ktoré síce nedopadlo najlepšie, ale to bolo jasné vzhľadom na moju začiatočníckosť.
Potom som spoznal ďalšieho fajn človeka,Miša . Po čase si ma sám od seba pridal medzi jeho spriatelené blogy, čo ma dosť prekvapilo a vážim si to doteraz, ďakujem.
Teraz by sa moje ďakovanie malo presunúť k novej krvi. Pri prezeraní svojho profilu som hľadal ľudí s podobnými záujmami na blogu. Vďaka knižke od Johna Grishama som sa dostal k jednému veľmi peknému blogu. Najprv ma ten čierny vzhľad blogu trocha vydesil, ale keď som si začal čítať články, skôr začal hltať články, som si uvedomil, že autorovi musím napísať. A tak som sa spoznal s Alizzou . V maile som ju pozdravil a písal jej samé superlatívy. Jej články sú naozaj plné humoru, tragikomickosti, irónie a výsmechu dnešnej spoločnosti ale zároveň je v nich aj smútok, rozčarovanie nad dnešnou spoločnosťou, ale našťastie aj nádej, že v budúcnosti to môže byť lepšie. S Alizzou si píšem veľmi často a som rád, keď si môžem prečítať každý jej článok. Ďakujem, že píšeš tak pekné články.
Moje posledné poďakovanie patrí môjmu poslednému spriatelenému blogu, teda Martinovi s jeho MHD. Martin ako prvý zareagoval na novú možnosť spriatelenia blogov. Ukázal mi jeho 2 stránky. Viac sa mi páčila jeho stránka, ktorá je teraz v spriatelených blogoch. Ak chcete navštíviť aj jeho druhú stránku, tak sa na ňu dostanete z tej prvej ;-). Martin má už 2 stránky a dokáže sa im plne venovať. Píše o všetkom, čo sa týka MHD (mestskej hromadnej dopravy) v Bratislave. Neujde mu žiadna akcia ohľadom dopravy. Ak budete pozorne sledovať jeho stránku, tak určite nezmeškáte zavedenie novej linky, zmenu cestovného poriadku alebo výstavu starých lokomotív. Na moje prekvapenie už nielen stavia vystrihovačky, ale aj vyrába vlastné a to má, ak sa nemýlim, 10 rokov. Klobúk dole, to je perfektný začiatok. Aj Martinovi patrí moje ďakujem za spriatelenie blogov.

pošli na vybrali.sme.sk

3 komentáre:

  1. Heh, pekne povedané :) Nemáš za čo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja umrééém... :-D
    Aj keď mi vlastne nemáš za čo ďakovať, no ale to nevadí :D

    OdpovedaťOdstrániť

Pozri tiež:



Oficiálny e-mail: MGPJohny@gmail.com
Kopírujte len s mojím povolením alebo uveďte zdroj.

Johny ©2008-2009