30 júna 2008

Aký bude koniec?

Tak nastal čas podeliť sa s vami s jednou smutnou informáciou. Ale aby som vás udržal v dostatočnom napätí, idem chodiť okolo horúcej kaše ;-). Na túto informáciu som sa Vás snažil pripraviť vopred v niektorých článkoch, aby vás nezabila veľká dávka adrenalínu po prečítaní tohto článku.

Som tu už takmer pol roka a doteraz sa rozbieham, už som zmenil aj zameranie svojho blogu. Moje prispievanie článkov je veľmi nepravidelné a nie príliš časté, ale doteraz som nemal čas naplno sa venovať blogu. Teraz keď prišli prázdniny (vytúžené) by som mal mať logicky viac času. Aj mám tieto prvé dni, ale nastáva čas, keď sa to zmení. Musím vám oznámiť, že som si našiel super ......... čakáte, že napíšem babu? Nie, neuhádli ste :D. Našiel som si super brigádu. Budem robiť lektora v Banskom múzeu v Banskej Štiavnici. Doteraz som sa 2 mesiace učil lektorský text. Minulý týždeň som bol aj ja na exkurzii, aby som sa priučil "remeslu" a zistil som, že polovicu textu som sa nemusel učiť a že z pôvodných 10 strán textu mi stačí vedieť zhruba 2-3. Ďalej som zistil, že na takých krpcov ako ste Vy, mám zo začiatku riadne nahučať, dať vám prilbu a strážiť vás, aby ste sa nestratili v bani, lebo nájsť vás tam o rok by nebolo príjemné. Ak Vás neodradí lektor ako ja, ani tma v podzemí, tak kľudne príďte na exkurziu ;-). Ale NIE je zadarmo! Ani na môj účet! :D.Teraz som asi sklamal všetkých, čo čakali, že sa stanem emákom, homosexuálom (nazdar Jaro), kňazom alebo Yetim. Ale sklamal som aj milióny mojich čitateľov, hlavne tých 900.000 dievčat, ktoré plné vzrušenia čakali na ďalší článok :D.Moje pracovné hodiny sú od 9:00 do 18:00 každý deň aj cez víkend, preto tento blog zarastie letnou burinou, nikto z neho nevysype smeti a bude zanedbávaný.

Vaya con Dios moje ovečky! :D :D :D A množte sa aby mal blog viac čitateľov ;-).(alternatívny záver, keby som sa náhodou stal kňazom, ale to by som mojim čitateľkám nespravil )

pošli na vybrali.sme.sk

5 komentárov:

  1. Čakal som horšie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kurnik, ja že budeš Yeti. A kto je homosexuál Jaro? A inak, ja som jeden z tých, čo čakali, že si si nenašiel super ... babu :P

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tie "čitateľky blogu", prípadne "900 000 dievčat", to som akože ja? Ak áno, ja by som Ti to kňazstvo nezazlievala :D Len by si musel ísť do nejakej cirkvi, kde by si nemusel žiť v celibáte. Už Ťa vidím, ako by si v kostole pokukoval na modrooké blondínky :D
    Mňa si sklamal tým, že ma nepozveš na svoj účet :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. jj,tvoríš veľkú väčšinu :D. Prečo len po modrookých blondínkach? aj po ostatných :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Hlavne nech sú to baby, potom je to dobré... :D

    OdpovedaťOdstrániť

Pozri tiež:



Oficiálny e-mail: MGPJohny@gmail.com
Kopírujte len s mojím povolením alebo uveďte zdroj.

Johny ©2008-2009