26 októbra 2008

Jackass 2

Na začiatok radšej napíšem varovanie. Tento film určite nie je pre slabé povahy, pre deti ani pre pohoršujúcich sa ľudí. Recenziu si však prečítať môžete, tá vám (dúfam) neublíži :).


Jackass Number Two je pokračovanie prvého film, ktorý som bohužiaľ nevidel, takže to nemôžem porovnávať s týmto.
Partia mladých chalanov, menovite Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Wee Man, Ryan Dunn, Preston Lacy, Dave England a Ehren McGhehey. Títo chlapíci sú kaskadéri, blázni a zabávači v jednom.
Film je zoskupením množstva scénok, v ktorých chlapci robia rôzne neuveriteľné kúsky. Ich kúsky radšej neskúšajte doma, vonku a radšej ani nikde inde. Mnohokrát obetujú svoje genitálie a iné časti tela len tak pre srandu. Sú to síce kamaráti, ale pre zábavu si aj medzi sebou robia "žartíky". Vo filme uvidíte množstvo scén, z ktorých väčšina je neuveriteľne smiešna, takže o zábavu fakt nebude núdza.


Jackass 2 je celkom zaujímavý film. Zvláštne je jeho spracovanie, teda pospájanie menších scén do jedného filmu. Ono je to tak asi preto, lebo Jackass býval (možno ešte aj je) seriál na MTV, kde robili podobné adrenalínové kúsky. Nečakajte, že tu nájdete profesionálne kameramanské scény, rôzne efekty a podobne. Všetko bolo natáčané prenosnou malou kamerou, aby mohli zachytiť úplne všetko. Niektoré situácie sa mi nezdali nejak veľmi vtipné, ale celkove film vyznel zaujímavo. Niečo bolo aj poriadne nechutné, ale aj na tom sa dá zasmiať. Film nebol dlhý, ale pre niekoho je to priveľa na takéto scény, inému ani toľko nestačí. Moje odporúčanie je: pozrite si to, ak vydržíte pozerať sa na týchto chlapíkov celý film, tak vás to určite zaujalo ;).


Žáner: Komédia

Dĺžka: 95 minút

Krajina pôvodu: USA

Rok: 2006

Réžia: Jeff Tremaine

Hrajú: Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Wee Man, Ryan Dunn, Preston Lacy, Dave England, Ehren McGhehey

Moje hodnotenie: 6/10


Oficiálna stránka filmu: Jackass Number Two

DVD obal: Obal

Iná recenzia: Recenzia

IMDb: Jackass Number Two

p.s. teraz zisťujem, že tie barle v ich logu majú veľký význam :D
p.s.2 staňte sa aj vy tvorcom recenzií.

pošli na vybrali.sme.sk

1 komentár:

  1. prvú časť som videla.Bolo to vtipné no pri niektorých scénkach si dosť ublížili. Myslím že je to skoro to isté len s novými kúskami. ;)
    Misa0666 ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Pozri tiež:



Oficiálny e-mail: MGPJohny@gmail.com
Kopírujte len s mojím povolením alebo uveďte zdroj.

Johny ©2008-2009