09 septembra 2008

Pofajčíme, uvidíme 2

Pofajčíme, uvidíme 2 alebo Harold and Kumar: Escape from Guantanamo Bay je pokračovaním prvého dielu. Prvý diel sa volal Pofajčíme, uvidíme alebo Harold and Kumar Go To White Castle.


Zatiaľ čo v jednotke bolo cieľom Harolda a Kumara dostať sa do predajne hamburgerov, tu to bude iné. Harold aj s Kumarom sa chystajú letieť do Amsterdamu za Haroldovou láskou Mariou. Cestou na letisku stretávajú známu, Kumarovu bývalú, ktorá sa ide vydávať. V lietadle na záchode Kumar predstaví Haroldovi svoj nový vynález na húlenie marihuany. Prichytia ich však skrytí policajti a Harold s Kumarom sú obvinení z pokusu o atentát a umiestnení do väznice Guantanamo.
Ak nechú jesť povestné "buřtové sandwiche" vo väzení, musia ujsť. Sú teda na úteku. Pomocou lode sa dostanú do Miami, kde poznajú len jedného človeka. Pomocou viacerých, nie vždy najnormálnejších ľudí sa dostávajú čoraz bližšie k ich cieľu. Tým je svadba Kumarovej bývalej priateľky. Jej nastávajúci pracuje pre vládu a mohol by im teda pomôcť. Na ceste do Texasu, kde sa svadba koná, ich prenasleduje aj polícia. Pôjdu napokon do väzenia, alebo očistia svoje zhúlené mená? Pozrite si ;).


Ak ste videli Pofajčíme, uvidíme 1 a film vás niečím poburoval, tak v dvojke uvidíte omnho viac nechutností. Bude tu mnoho pohlavných orgánov, bohužiaľ aj mužských. Z dielu číslo jedna tu uvidíme Niela Patricka Harrisa, Haroldovu susedu Mariu a samozrejme Harolda a Kumara. Prvý diel bol podľa mňa lepší, ale skvele som sa zasmial aj na dvojke.


Žáner: Komédia

Dĺžka: 102 minút

Krajina pôvodu: USA

Rok: 2008

Réžia: John Hurwitz, Hayden Schlossberg

Hrajú: John Cho, Kal Penn, Neil Patrick Harris

Moje hodnotenie: 7/10


Oficiálna stránka filmu: Harold and Kumar 2 Escape from Guantanamo Bay

Iná recenzia: Recenzia

p.s. fakt fajn komédia, vrelo odporúčam pozrieť ;)
p.s.2 ešte stále platí vytváranie vašich recenzií.

pošli na vybrali.sme.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Pozri tiež:



Oficiálny e-mail: MGPJohny@gmail.com
Kopírujte len s mojím povolením alebo uveďte zdroj.

Johny ©2008-2009