02 septembra 2008

Trackmania Nations Forever

Rozhodol som sa, že hry nejdem opisovať nejako zložito a ani o nich nejdem písať nejaké geniálne náročné veci. Budem proste len vyjadrovať svoj názor na hru.
Prvou hrou, ktorú chcem opísať je Trackmania Nations Forever. Je to arkádová závodná hra, ktorá je podľa mňa dokonalá pre relax. Môžete ju hrať offline ale aj online. Hra totiž ponúka vytvorenie si účtu, cez ktorý môžete hrať TM NF aj cez net. Ak však nemáte internet, nezúfajte. Môžete hrať aj offline.


Offline hra

Musíte postupne prechádzať všetky trate, ktoré sú sprístupnené, aby sa vám otvorili ďalšie. Trate sú rozdelené do piatich úrovní obtiažnosti a vždy je (okrem poslednej úrovne) sprístupnených 5 tratí. Záleží od obtiažnosti, či na otvorenie ďalších dráh potrebujete bronzovú, striebornú alebo zlatú medailu. Ak hráte tieto trate a máte pripojenie k internetu, vidíte aj svoj stav v celosvetovom a slovenskom rebríčku. Každá medaila vás posunie vyššie.


Online hra

Môžete sa pripojiť na akýkoľvek server (okrem uzamknutých) a hrať spolu s ďalšími ľudmi z celého sveta. Server si potom môžete pridať do obľúbených a nabudúce ho nájdete rýchlejšie. Je vytvorený aj rebríček pre krajiny. Slovensko je momentálne 20. v poradí. Aj pri hraní online je rebríček, v ktorom stúpate podľa vašich časov na dráhach. Váš zisk bodov závisí od počtu hráčov, ich umiestnenia v celosvetovom rebríčku, vášho umiestnenia v celosvetovom rebríčku a od miesta, ktoré ste v danej hre dosiahli vy aj súperi.


Editor

Hra umožňuje aj vytváranie vlastných vozidiel a tratí. V traťovom editore si môžete vytvoriť svoju vlastnú jednoduchú trať. Tá je dokonca potrebná pre otvorenie jednej trate v offline móde. V editore vozidiel si zas môžete vytvoriť svoju vlastnú formulu. Môžete meniť farbu, nálepky a umiestňovať na vozidlo symboly. Ak si však vyberiete vzhľad formuly z inej krajiny, automaticky sa zmení aj vaša národnosť a nehráte už za SR. Pre vlastníkov originálnej hry je možné mať aj vozidlo, ktoré má iný vzhľad ako formula.


Download

Hru si môžete zadarmo stiahnuť >TU<. Je to bezplatné a hra má takmer 504 MB. Po stiahnutí ju nainštalujete, vytvoríte si profil a môžete hrať a pomôcť tak Slovensku postúpiť v rebríčku vyššie. Iná recenzia: TM NF

pošli na vybrali.sme.sk

1 komentár:

  1. At this time it sounds like Wordpress is the best blogging platform out there right
    now. (from what I've read) Is that what you're using on your blog?



    my webpage - X-RayTechnition

    OdpovedaťOdstrániť

Pozri tiež:



Oficiálny e-mail: MGPJohny@gmail.com
Kopírujte len s mojím povolením alebo uveďte zdroj.

Johny ©2008-2009