26 januára 2009

Wanted

r v gimpeSom rád, že som sa konečne dostal k pozretiu tohto filmu. Pred pozretím som tušil, že to bude extra akčné. Dokonca som vedel, že tam bude hrať Angelina Jolie. Nikto ma však nevaroval pred toľkým adrenalínom :).


wanted
Wesley Gibson je úradník vo firme, jeho najlepší kamarát mu spí so ženou, jeho šéfka je obézna hulvátka. Jeho život nie je na závidenie. NIet divu, že je na liekoch.
Jedného dňa sa to však zmení. V obchode ho osloví líštička Fox, začne sa prestrelka s neznámym chlapíkom a Wesley sa zrazu ocitá medzi zabijákmi. Jeho život sa týmto rapídne zmení, opustí prácu aj ženu a začína sa tvrdý výcvik. Pomaly všetkému začína chápať, ale začnú sa diať čudné veci a Wesleymu pôjde o život.


Na prvý pohľad nie zlé, že? Akcie je tu neúrekom, nuda teda nebude. Na mňa tu však bola priveľká fantastickosť a priveľké vymykanie sa fyzikálnym zákonom. Guľka si letí kam chce, staré auto Lada ide tak rýchlo ako vlak, záhadný tkací stroj...to je na jedného veľa! Film ubehol veľmi rýchlo, plno akcie, pekná Angelina a zaujímavé rozuzlenia. Rozmýšľať nebolo treba, stačilo sa dívať.

Wanted a Angelina Jolie
Žáner: Akčný/ Thriller

Dĺžka: 110 minút

Krajina pôvodu: USA/ Nemecko

Rok: 2008

Réžia: Timur Bekmambetov

Hrajú: James McAvoy (Wesley Gibson), Morgan Freeman (Sloan), Angelina Jolie (Fox)

Moje hodnotenie: 7/10


Oficiálna stránka filmu: Wanted

DVD obal: Obal

Iná recenzia: Recenzia

IMDb: Wanted

p.s. vďaka tomuto filmu vznikol jeden vtip: Viete ako spoznáte, že ste zabijak? Zadajte svoje meno do Google a ak nenájde žiadny výsledok, tak za tým niečo bude :D.

pošli na vybrali.sme.sk

3 komentáre:

  1. Ževraj dobrý film... má sa ku mne dostať domov v blízkej budúcnosti :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Najhorší teda nie je, takže si ho určite pozri ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. celkom dobry film a efekty boli vyborne

    OdpovedaťOdstrániť

Pozri tiež:



Oficiálny e-mail: MGPJohny@gmail.com
Kopírujte len s mojím povolením alebo uveďte zdroj.

Johny ©2008-2009