06 novembra 2008

Futurama: Bender's Game

Poznáte seriál Simpsonovci? Určite ste o ňom počuli. Tvorcovia tohto seriálu sa od života Američana presunuli do budúcnosti a vytvorili seriál Futurama. Neskôr spravili aj filmy a film Bender´s Game alebo v preklade Benderova hra je už v poradí tretí film.
Neviem, či ste ste videli predchádzajúce filmy Bender's Big Score alebo the Beast with a Billion Backs. Tieto sa skôr podobali na seriál a neboli tak scelené. Tretí film je už však lahôdkou, v ktorej nájdete ucelený dej s viacerými líniami.


Bendera trápi, že nemá dostatok predstavivosti a preto sa to pokúsi zmeniť. Hrá sa s chlapcami hru Dungeons and Dragons (žaláre a draci), ktorá ho naučí predstavivosti. V druhej dejovej línii zdražie cena paliva a profesorovi Farnsworthovi sa to nepozdáva a spolu s Fryom, Leelou, Amy sa vydajú na ich vesmírnej lodi poraziť Mamku. Keď už sú v jej sídle a sú blízko k dosiahnutiu svojho cieľa, tak sa stane niečo nečakané. Bender svojou fantáziou vytvorí jeho vlastný svet, v ktorom sa všetci ocitajú a musia sa riadiť jeho pravidlami. Ako to skončí si už pozrite vo filme.


Konečne sa to podobá na film a to je super. Dej je fakt zaujímavý a aj druhá fáza filmu v Benderovej hre je pestrá. Samozrejme tu nesmie chýbať nezvyčajný humor a Benderov sarkazmus. Taktiež je to akási mierna paródia na Pána prsteňov a to vskutku podarená. Film sa tvorcom podaril a je určite nalepší z trojice doterajčích filmov, čoskoro však bude štvrtý film a to som zvedavý, ako bude spracovaný.

Žáner: Animovaný/ komédia

Dĺžka: 88 minút

Krajina pôvodu: USA

Rok: 2008

Réžia: Dwayne Carey-Hill

Hrajú: Bender, Leela, Fry, Amy,Hubert Farnsworth, Zoidberg, Hermes

Moje hodnotenie: 9/10


DVD obal: Obal

Iná recenzia: Recenzia

IMDb: Futurama: Bender´s Game

p.s. nechýbal vám Kif a Zapp Brannigan?
p.s.2 staňte sa aj vy tvorcom recenzií.

pošli na vybrali.sme.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Pozri tiež:



Oficiálny e-mail: MGPJohny@gmail.com
Kopírujte len s mojím povolením alebo uveďte zdroj.

Johny ©2008-2009