02 novembra 2008

Ghost Rider

Hovorí sa, že apokalypsa raz príde. No dokým je tu Ghost Rider, tak sa nemáme čoho báť.


Johnny Blaze je skvelý jazdec na motorke a spolu s jeho otcom robia po USA show, v ktorej skáču s motorkami cez horiaci kruh. Johnny svojho otca miluje a takisto miluje aj svoju priateľku Roxanne.
Johnny zistí, že jeho otec má rakovinu a veľmi rád by mu pomohol. Jedného večera sa objaví záhadný muž, ktorý mu ponúkne vyliečenie otca, ak mu upíše svoju dušu. Johnny by pre svojho otca spravil čokoľvek a preto to podpíše. Mefistofeles je spokojný, že zohnal budúceho Ghost Ridera a preto nechá jeho otca zomrieť, Johnnyho však pri jeho adrenalínových kúskoch ochraňuje a tým si Johnny získa slávu.
Už ako slávny sa opäť stretáva so svojou láskou z detstva, Roxannou. Nie je mu však dopriate začať s ňou vzťah, lebo Mefistofeles si prišiel po neho a potrebuje Ghost Ridera, aby zabránil apokalypse. Johnny tak v noci jazdí ako chlapík s horiacou lebkou a postupne poráža 4 nepriateľov. Podarí sa mu zachrániť svet?


Možno sa vám to na prvý pohľad zdá ako blbosť. Ale film v hlavnej role s Nicolasom Cageom veští aspoň nejakú pozerateľnosť. Naozaj, keď sa film poriadne rozbehne do akcie, tak sa nenudíte a film vás zaujme. Keď si už tento film dokázala pozrieť moja mama, ktorá nemusí nič takéto vymyslené a páčil sa jej, tak to musí byť kvalitný film ;). Však komu by sa nepáčila silná motorka, pekná Johnnyho priateľka a ženám sám Nicolas Cage ako Johnny.


Žáner: Akčný/ fantasy/ thriller

Dĺžka: 114 minút

Krajina pôvodu: USA/ Austrália

Rok: 2007

Réžia: Mark Steven Johnson

Hrajú: Nicolas Cage (Johnny Blaze/Ghost Rider), Eva Mendes (Roxanne), Peter Fonda (Mephistopheles)

Moje hodnotenie: 8/10


Oficiálna stránka filmu: Ghost Rider

DVD obal: Obal

Iná recenzia: Recenzia

IMDb: Ghost Rider

p.s. čo hovoríte vy na herecké obsadenie?
p.s.2 staňte sa aj vy tvorcami recenzií.

pošli na vybrali.sme.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Pozri tiež:



Oficiálny e-mail: MGPJohny@gmail.com
Kopírujte len s mojím povolením alebo uveďte zdroj.

Johny ©2008-2009