19 novembra 2008

Anketa programy č.1

V prvej ankete o programoch ste mali na výber až zo 6 programov. Musím uznať, že bolo to ako vyberať diamant medzi kremeňmi. Na pohľad všetko programy, ale len 1 naozaj užitočný pre širokú vrstvu ľudí. Otázka znela: "Ktorý z programov je pre vás najužitočnejší?".
Na výber ste mali z týchto programov: prehliadač Firefox alebo Google Chrome, IM klient QIP Infium, RSS čítačka, program na vytváranie bannerov Banner maker pro a program na čistenie registrov a iných vecí v PC Ccleaner.
Grafický prehľad:


Jednoznačným víťazom so ziskom 10 hlasov sa stal Firefox. Dalo sa to čakať, lebo veľa užívateľov má tento prehliadač a kto má Operu alebo Explorera, tak mal smolu a nenašiel ich v tejto ankete.
Konkurentom Firefoxu mohol byť jedine Google Chrome. Je to však novinka a získal len 1 hlas.
Taktiež 1 hlas získal IM klient QIP Infium. Podľa mňa je asi najlepší z IM klientov, ktoré sú určené pre ICQ.
Ostatné programy nezískali ani jeden bod. Prekvapilo ma to najmä u RSS čítačky, ktorú podľa mňa tiež využíva veľa ľudí a pomaly si bez nej neviem predstaviť život. Možné ale je, že používatelia Firefoxu ju brali ako samozrejmosť ;).

O ostatných programoch sa už zmieňovať nejdem.
Máme za sebou prvú anketu týkajúcu sa programov a ďalšia je zatiaľ v nedohľadne. Napíšte do komentárov, na ktoré programy by ste chceli recenzie a možno o niečom pouvažujem ;).

pošli na vybrali.sme.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Pozri tiež:



Oficiálny e-mail: MGPJohny@gmail.com
Kopírujte len s mojím povolením alebo uveďte zdroj.

Johny ©2008-2009