06 decembra 2008

Anketa filmy č.9


Posledná anketa, v ktorej bolo len 5 filmov sa skončila. Odteraz budú už len ankety, v ktorých bude 10 filmov a na dlhší čas. Ak sa za jeden mesiac toľko nenazbiera, tak samozrejme počkám, kým sa nazbiera.
Ešte také malé uvedenie koncoročného prekvapenia. Tieto ankety nerobím len tak pre svoje potešenie. Robím to pre potešenie návštevníkov a hlavne preto, aby som vám ukázal, ktoré filmy sú naozaj dobré. A tie najlepšie z tohto roka sa dozvieme už o pár týždňov. Teraz si však prečítajte výsledky deviatej ankety.


Hlasovať ste mohli medzi týmito filmami: Ghost Rider- príbeh o chlapíkovi s horiacou hlavou, ktorí pošle všetko zlo tam, kde patrí; Vlkodav z kmeňa šedých psov- kvalitné ruské fantasy; Venkovský učitel- pohľad na špecifický život učiteľa, ktorý sa dostáva na dedinu; Jackass 2- pokračovanie bláznivých kúskov, ktoré vykonávajú nie vždy najrozumnejší chlapci; Ruiny- horror, v ktorom sa treba báť aj rastlín.

Tentokrát hlasovalo až 15 ľudí a teraz si povieme ako to dopadlo.
Posledný skončil film Ruiny. Ani sa veľmi nečudujem, lebo to bolo dosť chabé. Veď si prečítajte recenziu.
Na treťom mieste skončili zhodne, s počtom hlasov 1, filmy Venkonvský učitel a Vlkodav z kmeňa šedých psov. Kým prvý je dráma zo skutočného života, ten druhý je fantasy a to celkom podarené. Film mohol skončiť aj na lepšom mieste, ale na to ako málo je známy skončil dobre.
Na druhom mieste sa umiestnil film Jackass 2, ktorý získal 3 hlasy. Predpokladám, že zahlasovali najmä mladšie kategórie, lebo keby toto videli moji rodičia, tak sa asi predbiehajú v ceste na záchod :D. Dvojka ale podľa mňa nebola až tak dobrá ako jednotka.
No a na prvom mieste skončil film Ghost Rider. Nečakal som, že získa až 10 hlasov. Ale tuším, čím to je. Oproti ostatným filmom je starší a je väčšia pravdepodobnosť, že ho videlo veľa ľudí a tak zaň zahlasovali. Aj mne sa film páčil...veď chlapík s horiacou lebkou, motorkou a reťazou, ktorý tam mláti zloduchov je super :D.

Pozrite si ešte grafické znázornenie:

Neviem akú mám dať otázku na záver. Asi len toľko, že na koľko % hodnotíte film Ghost Rider? Napíšte do komentárov! :)

pošli na vybrali.sme.sk

3 komentáre:

  1. 0%, nevidel som ho:) hlasoval som za Jackessa :)
    Inak, až príliš veľa smajlov v jednom článku na mňa. Samozrejme, píšem za seba, nevravím, že to máš zmeniť (radšej som to napísal, aby si ma nesprdol, ako dnes v chate). Ja osobne sa snažím držať pravidla, že max. 1 smajla v článku, ak vôbec dáky:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja mám 3 smile, ale zhodnotenie ankiet povazujem za volny styl a nedavam si ziadne pravidla :). Ked je mi nieco trocha usmevne, tak tam dam smile a je to. A dik za komentar ;) a samozrejme aj za nazor.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mne, keď je niečo úsmevné, tak dúfam, že to bude úsmevné aj ostatným:)

    OdpovedaťOdstrániť

Pozri tiež:



Oficiálny e-mail: MGPJohny@gmail.com
Kopírujte len s mojím povolením alebo uveďte zdroj.

Johny ©2008-2009